Bestemmingsplan
Bestemmingsplan op locatie
Uitleg Bestemmingsplan

De kavels aan de ploegschaar zijn te koop vanaf een oppervlakte van circa 745 m2. Met een kaveldiepte van ongeveer 57 meter betekent dit dat de minimale breedte van de kavel 13 meter is. Bij de kleinste kavel is uw bedrijfshal geschakeld met de buurman.

Uiteraard bepaald u uiteindelijk zelf hoe groot uw kavel wordt en hoe die ingedeeld wordt. Vrijstaand of geschakeld wonen, een vrijstaande of een geschakelde bedrijfshal, en de grootte van de woning en bedrijfshal kunt u zelf bepalen. Wel met inachtneming van de regels uit het bestemmingsplan natuurlijk.

U kunt bij de woon- werkkavels aan de Ploegschaar dus zelf de regie in handen nemen voor de vestiging van uw bedrijf met bedrijfswoning. U kan natuurlijk ook uw wensenpakket naar ons communiceren zodat wij het één en ander verder voor u uitwerken. Zowel voor het ontwerp van de bedrijfshal als voor uw woning kunnen we u van dienst zijn.

Waar vindt u tegenwoordig nog woon- werkkavels waar u het zelf voor het zeggen heeft? Aan de Ploegschaar te Biddinghuizen!