Roelofs & Haase onderzoekt duurzaamheid en uw ideale bedrijfsvestiging. Denkt u mee en/of bent u ook geïnteresseerd in de gang van zaken?

Wij vinden het belangrijk om na te denken over de meest ideale en duurzame inrichting van toekomstige bedrijventerrein. Dit kan namelijk in deze voorverkoopfase goed worden ingepland. Roelofs & Haase is hiervoor in gesprek gegaan met Rijksoverheid, Provincie, Gemeente en diverse bedrijven. Bent u ook geïnteresseerd of wilt u ook uw mening geven? Wij stellen het zeer op prijs als u mee wilt denken in een meest juiste invulling!

Het hoofddoel wat Roelofs & Haase hierbij wil bereiken is een comfortabele situatie voor uw bedrijf met als dubbele winsituatie een schoner milieu. Het liefst zo duurzaam mogelijk dus. Hierbij zijn onze doelen:

  • Meest ideale situatie voor uw bedrijfshuisvesting realiseren;
  • Vermindering van milieubelasting én maandlasten;
  • Optimaliseren ruimtegebruik en comfort;
  • Optimaliseren van het toekomstige economisch resultaat van de gehuisveste bedrijven;
  • Óók over 20 jaar en later een representatief bedrijventerrein en het beste klimaat om te ondernemen;
  • Overige doelen, welke naar boven zullen komen uit onze oriëntatie.

Er zijn veel duurzame mogelijkheden om de bedrijven beter te vestigen. Te denken valt aan warmteverdeling, gezamenlijke inkoop van beveiliging, gezamenlijke afvaloplossingen, enzovoort. Ook uw plaats op het terrein is belangrijk: wie worden uw buren? Kunnen jullie wat voor elkaar betekenen? Veroorzaakt uw bedrijf geluid-, stank- of andere overlast en wilt u niet naast woningen worden geplaatst? Heeft u warmte over of nodig? Glasvezelbehoefte? Biovergistingsmogelijkheden? Koude/warmte-opslag in de grond? De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt!

Denkt u mee? Wilt u ook onderdeel zijn van deze prettige werkomgeving? Neemt u dan contact met ons op!